Ondernemers

Als ondernemer hoor en zie je wat er leeft bij mensen. Maar hoe gaat het met jezelf? Kun je aan goed personeel komen? Houd jij je hoofd nog boven water? Weet je waar jij moet zijn om bijvoorbeeld een subsidie aan te vragen?

Kennis en ervaringen delen
Wellicht mis je een bepaald stukje kennis om je bedrijf verder te ontwikkelen? Lokaal Rheden kan je hierbij helpen! Wij hebben een groot netwerk van specialisten op allerlei gebieden. Dus kom je er niet uit op het gebied van financiën, subsidies of ben je op zoek naar een goede coach? Wij kunnen je vast aan iemand koppelen die jou verder kan helpen.

Lokaal Rheden Cadeaukaart
Met jouw kennis, expertise en producten, kunnen we de gemeente Rheden mooier maken. Zo kunnen we ‘Koop Lokaal’ promoten en werken aan een duurzamere samenleving. Zo hebben wij de Lokaal Rheden Cadeaukaart ontwikkeld. Speciaal om de lokale economie te stimuleren. Bovendien krijg je een gratis vermelding op onze bedrijvenpagina. Lees hier hoe deze cadeaukaart voor jouw bedrijf kan werken.

Elkaar helpen - Projecten
Onze missie is om de lokale economie, duurzaamheid en leefbaarheid te verbeteren. In deze tijden hebben veel mensen het zwaar door de hoge gasprijzen en kunnen mensen hun huur, eten of kleding niet meer betalen.

“Wat kan ik daaraan doen?”, zul je misschien vragen. “Veel!” is ons antwoord.
• Heb je een winkel, restaurant of verricht je een dienst en wil je iets doen voor inwoners die dit hard nodig hebben?
• Heb je vanuit je eigen bedrijf een goed idee om mensen in jouw omgeving te helpen? • Of wil je met je studentengroep/vereniging een actie ondernemen?

Wij brengen je in contact met een goed lokaal doel of initiatief.

Kom naar het Lokaal Rheden huis! Elke donderdag van 13.00 – 16.00 uur.
Locatie: Lokaal Rheden huis – AT Lab, Gruttostraat 10, Velp

Bij Lokaal Rheden is er laagdrempelig contact, je kunt zo binnenlopen voor een gratis kopje koffie/thee. Neem contact op! 

Kijk ook eens bij onze projecten welke bijdrage jij kunt leveren.

Vier stappen voor je eigen organisatie.
Als ondernemer sta je midden in de maatschappij. Daarom is het belangrijk dat je oog hebt voor de wereld om je heen. Hoe zorg je ervoor dat je jouw negatieve impact op milieu en maatschappij minimaliseert? Of liever nog: dat je straks alleen nog maar kunt spreken van positieve impact?

In dit stappenplan volg je vier stappen, bestaande uit concrete tips om de SDG’s te integreren in je organisatie. Het laat je kennismaken met partijen die kunnen helpen, en geeft je inspiratie om met de doelen aan de slag te gaan. Dit stappenplan richt zich specifiek op organisaties die een begin willen maken met de Sustainable Development Goals. Ga aan de slag en maak jouw organisatie SDG-proof!