Lokaal Rheden

Lokaal Rheden staat voor een duurzame verbinding tussen lokale ondernemers en consumenten. Het initiatief is ontstaan tijdens de Corona crisis, waarbij de behoefte sterker werd om lokaal online te kunnen inkopen. Wij geloven dat online inkopen de toekomst is en dat er samenwerking kan ontstaan tussen de aanbieders, om producten uit de buurt snel bij u op tafel te krijgen.

De grote landelijke warenhuizen hebben een aanbod, maar binnen de gemeente Rheden hebben wij dit ook! Bovendien is lokaal inkopen goed voor de economie, de werkgelegenheid en het milieu. Denk maar eens aan al die dieselbusjes die heel Nederland door rijden om je pakketje te bezorgen, terwijl jouw aankoop ook met de fietskoerier kan komen.

Inge Butterman

Geboren en getogen binnen onze prachtige gemeente Rheden, woon ik met de kinderen in het dorp Rheden. De natuur is hier heerlijk en het dorp heeft alle faciliteiten, maar waar koop ik lokaal het slimste mijn producten in? Vanuit die vraag zijn Ben en ik gestart met dit initiatief. Mijn hart ligt bij het verbinden en maken van unieke connecties vanuit vertrouwen. Ik ben een echte netwerker en inputverzamelaar met creatieve geest, inmiddels al 20 jaar bestuurlijk actief. Werk en privé zijn voor mij altijd 1 geweest; de mens en onze nakomelingen staan hierin centraal.

Samen maken we onze gemeente nóg mooier!

Ben & Inge: Twee visionaire denkers, met een breed netwerk en kennis binnen de samenleving. Bieden kansen aan ondernemers om creatief en commercieel mee te denken met ondernemers. Zien ontwikkelingen binnen de samenleving en kansen om extra omzet te genereren en uw bedrijf toekomstbestendig te maken.

Creëren een verbinding met sociaal maatschappelijke initiatieven die erop gericht zijn de sociale cohesie te versterken. Wij kijken samen met een oog voor duurzaamheid, milieu en toekomst mee.

Hebben onze krachten gebundeld binnen Lokaal Rheden om Leven in de gemeente Rheden toekomstbestendig te maken. Vanuit een charitatieve insteek.

Initiatiefnemers

Inge Butterman
Inge ButtermanPluryn
Haverweg 4

6991 BS Rheden

Info@lokaalrheden.nl

Ben Denekamp
Ben DenekampDenwel Advisory
Peter van Anrooylaan 19

6952CW Dieren

bdenekamp@denwel.nl