Inwoners

Kun je de eindjes niet meer aan elkaar knopen of heb je geen idee waar je welke hulp kunt krijgen? Word je van het kastje naar de muur gestuurd?

Lokaal Rheden is er voor je! Wij hebben in de gemeente Rheden een uitgebreid netwerk van organisaties, ondernemers en contacten bij de gemeente Rheden om u verder te helpen.

Wij luisteren graag naar je en kijken waar wij je direct kunnen helpen of kunnen doorverwijzen. Lokaal Rheden coördineert projecten om inwoners te helpen duurzamer en een beter leven te krijgen. Lees hier meer over onze projecten.

Bij Lokaal Rheden is er laagdrempelig contact, je kunt zo binnenlopen voor een gratis kopje koffie/thee. Kom naar het Lokaal Rheden SDG huis! Elke donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Locatie: Lokaal Rheden huis – AT Lab, Gruttostraat 1, Velp. Neem contact op!

Lokaal Rheden Cadeaukaart Vind je het lastig om een origineel cadeau te kopen? Denk dan eens aan de Lokaal Rheden Cadeaukaart! Lokaal kopen is belangrijk! Zo blijft het geld in de gemeente Rheden, de winkels blijven open en daardoor blijven de winkelstraten levendig.

Ondernemers blij, inwoners blij! Bovendien is lokaal kopen, een duurzame keuze! Veel beter dan jouw product vanuit China hierheen laten transporteren bijvoorbeeld. Met de Lokaal Rheden Cadeaukaart kun je inkopen doen bij winkels, restaurants en bedrijven binnen de Gemeente Rheden. Leuk om te krijgen, nóg leuker om te geven. Lees hier hoe je deze cadeaukaart kunt kopen en inleveren.