Laatste Nieuws & Vacatures

Uit de gemeente Rheden

Verlaat kerstcadeau voor tien jongeren uit de gemeente Rheden 

Vorig jaar december doneerden verschillende docenten van het Astrum College in Velp hun kerstpakket aan het goede doel. Opbrengst: 500 euro.

Het doel blijft dicht bij huis: jongeren uit de gemeente Rheden die het financieel zwaar hebben, een hart onder de riem steken. Dit hart komt er in de vorm van de Lokaal Rheden Cadeaukaart. Tien jongeren worden voor dit verlate kerstcadeau geselecteerd met behulp van ‘Faith bewindvoering en mentorschap’ in samenwerking met ‘de Gekke Bende van Ellende’ als ondersteunende partij. De Gekke Bende van Ellende is in Dieren en omstreken bekend om haar originele acties, om met gekregen goederen minima te ondersteunen.

Op het kantoor van Faith bewindvoering en mentorschap vond afgelopen dinsdag 8 februari de overhandiging plaats door Daniëlle Wittebol aan Dianne Boone.

Met de vijftig Euro op hun cadeaukaart kunnen de jongeren terecht bij diverse lokale ondernemers, die zijn terug te vinden op de website van stichting Lokaal Rheden.  

Een greep uit de mogelijke bestedingen: een ontspannende scooterrit over de Veluwe, wegdromen in een mooi boek, schoenen laten verzolen bij de schoenmaker, iets nieuws aanschaffen voor in de kledingkast of de boodschappentas vullen bij bakker, groentezaak of viswinkel. Stuk voor stuk fijne ‘kerst’ cadeaus. 

Wat een mooi initiatief van het Astrum College. Doneren en tegelijk lokaal investeren.  


Afdrukken   E-mailadres