Vakantiestraat Natuurspeelplaats Haverweg

Vakantiestraat Natuurspeelplaats Haverweg

De kans is groot dat meer mensen vakantie dit jaar meer rondom huis gaan vieren. Door de Corona maatregelen lopen geplande vakanties anders en zoeken we vertier in en rondom huis.

Hoe leuk zou het zijn om in je eigen buurt laagdrempelige activiteiten te laten ontstaan? Dat dachten ook een aantal buurtbewoners rond de natuurspeelplaats aan de Haverweg, achter de Kroeseboom, in Rheden. Deze speelplaats biedt alle ruimte en mogelijkheden om te recreëren in eigen wijk!

Gewoon spontaan met de kinderen een picknick, voetbaltoernooi, stoepkrijtwedstrijd, waterbaan of badje, hutten bouwen, lekker luieren en chillen. Iemand met een spontaan idee, mag dit laten ontstaan. Hierbij houden we rekening met de RIVM regels, rondom Corona. Dit houdt in: 1.5 meter afstand voor volwassenen en we houden kleine groepjes kinderen aan. Recreëren met eigen gezin is iets wat gewoon mag. BBQ, vuur en kamperen mag niet. Ook vinden we drank, drugs, roken en honden niet passend op een speelplaats voor kinderen.

Het idee is ontstaan naar aanleiding van de www.vakantiestraat.nl . Dit is een initiatief waarbij sport, spel, ontmoeting en ontspanning centraal staan.


Afdrukken   E-mailadres