Laatste Nieuws & Vacatures

Uit de gemeente Rheden

Kerstboom op het Dorpsplein weer volop in het licht

Kerstboom op het Dorpsplein weer volop in het licht

Rheden – Ook dit jaar heeft BIZ/Centrum Rheden weer de verlichte kerstboom op het Dorpsplein gerealiseerd. Hoofdsponsor Hans Westdijk, eigenaar van Pannekoekhuis Strijland, heeft tezamen met onze centrummanager, Marloe Mammina, de lampjes ontstoken. Normaal zou Centrum Rheden ter ere van de boom ‘Kerst op het Plein’ organiseren, waarbij inwoners van Rheden een wens in de boom kunnen hangen. Maar door de Corona-maatregelen is dit helaas niet mogelijk. Daarom nodigen wij een ieder uit om zelf, op gepaste afstand, een wensje of versiering in de boom te hangen. Wees creatief en zorg voor zoveel mogelijk sfeer in deze donkere dagen! 

Ondanks de Corona heeft BIZ/Centrum Rheden met vele sponsoren alsnog de kerstboom op het plein kunnen realiseren. Deze sponsoren zijn: Pannekoekhuis Strijland, JD Security Systems, ORDS, Rhedens Dorpsbelang, Reklamat en Schoenmakerij Rob Neijenhuis.

Tevens willen wij via deze weg een ieder, namens alle centrum ondernemers en sponsoren, goede feestdagen en een gezond 2022 toewensen.


Afdrukken   E-mailadres