Catering medewerker m/v

Catering medewerker m/v

Woodz Catering Dieren, kom jij ons versterken?

Hou jij van koken, eten en alles wat daarmee te maken heeft? Ben jij gedreven, enthousiast en heb je ervaring in de catering en wil je ons team versterken? Dan zit je bij Woodz catering op je plek!

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN
Je helpt dagelijks mee met het bereiden van de bestellingen in de keuken. Je werkt snel en efficiënt en maakt alle bestellingen met veel zorg klaar. Je vindt het fijn om een paar uur per dag flink te knallen in de keuken. Daarnaast bezorg je de bestellingen bij de klanten Je zorgt ervoor dat alle bestellingen er altijd tip-top uitzien en streeft altijd naar de beste kwaliteit!

FUNCTIE EISEN
Horeca ervaring je houdt van goed en lekker eten een aanpakker & enthousiast flexibel & zelfstandig 12-16 u per week beschikbaar woonachtig in Dieren e.o. in het bezit van een rijbewijs Enthousiast? Aarzel niet, mail ons direct, want dan willen wij met jou in contact komen.

Stuur een e-mail met je motivatie en persoonlijke gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Afdrukken