Laatste Nieuws & Vacatures

Uit de gemeente Rheden

11 en 12 maart 2022: NLdoet!

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Meedoen

Organisaties

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om jullie organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven. Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan aan op deze website en doe mee! https://www.nldoet.nl/voor-maatschappelijke-organisaties Voor organisaties is NLdoet een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Vrijwilligers

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Veel organisaties uit de gemeente Rheden en Rozendaal hebben al een activiteit aangemeld en zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor 11 en/of 12 maart! Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook!

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek en leuke activiteit op de website https://www.nldoet.nl/voor-vrijwilligers en meld je aan!


Afdrukken   E-mailadres